ErotiekTube.nl - De Tube voor in de slaapkamer

Video on demand
Legaliteit:
Alle foto’s en films op deze site zijn genomen met personen die op het moment van de opname 18 jaar of ouder waren. Indien U eender waar op het internet illegale dingen (zoals kinderpornografie en dergelijke) vindt, zou ik U vriendelijk willen vragen dit te melden op één van onderstaande adressen: (ze bieden allemaal eventueel de mogelijkheid op anonimiteit)

Childfocus
Netnanny
Cyberpatrol
Cybersitter

of indien U absoluut geen vertrouwen heeft in het al dan niet anoniem zijn, kunt u mij met een anoniem mailtje op de hoogte brengen, dan onderneem ikzelf de nodige stappen info@erotiektube.nl.

Copyright
Alle foto’s op de site zijn met copyright beschermd, gelieve dit copyright te respecteren. Zoniet maakt u zich schuldig aan het verbreken van het auteursrecht. Elke inbreuk zal worden gemeld aan de federale overheid in Nederland, België en/of andere landen.

Persoonlijke gegevens
De gegevens door u verstrekt om toegang te krijgen tot de nieuwsbrief, downloads en/of andere pagina’s van onze site worden strikt geheim gehouden bij ons. Uw gegevens zullen nergens anders doorgegeven, doorverkocht of uitgeleend worden.

Alle door ons gelinkte pagina’s onderhouden hetzelfde principe, dus uw gegevens zijn via deze site volledig veilig. Ook bij de in te bellen pagina’s wordt de anonimiteit voorzien.

Indien u over deze disclaimer opmerkingen heeft, kunt u deze steeds melden via info@erotiektube.nl echter zijn ze niet onderhandelbaar over de principes ervan. Verwoording kan desgewenst en na controle van wettelijkheid worden aangepast.

Help ons om het internet te herschapen naar een veilig plaats, zodat onze kinderen nu en later zorgeloos zouden kunnen surfen!

Genre's
LinkTrade